Fredag imorgon

Är taggad till imorgon,fredag, då är det grill hos Josefin och annat härligt. Vi har taggat till det länge nu, så gött att det är imorgon :) ALLA älskar FREDAGAR!!
       
 

Ny tränare

Hej, detta kanske ni inte förväntade er men idag åkte vi och hopptränade för en annan tränare, nämligen Annelie. Och jag säger bara: vilken skillnad, vilken hjälp. Massa nya tips och hur jag ska rida för att lösa problemen. Förövrigt gick träningen bra.. tränade mycket med att jag skulle mjukna i handen och verkligen få ut galoppsprången. Vissa språng och linjer som jag ändrade min ridning på kändes det verkligen: Oh jäklar vad bra det blev! Kommer då börja träna för henne varje vecka :)
Denna bild är faktiskt från den anläggningen jag tränade på idag.
 

Instagram

Ni som även vill följa mig på instagram så heter jag: juliaandersoon där! 
 
New forest SM 2011

Fysik och Spanska

Nu ska jag lägga mig och läsa på lite till fysiken och spanskan som är till imon, men för att göra det lite roligare så ska jag äta en god äppelpaj till det! :)
Julia

Nytt bett, fin ponny

Idag vare tänkt att Sebbe skulle galopptränas, men jag tyckte det var lite för varmt för det då han redan var jättevarm i stallet. Red istället ett dressyrpass. Testade att rida på babypelham för första gången på honom. Det gick gick grymt bra och shit vad avslappnad han var och tog för sig av gångarterna. Ska testa att börja hoppa honom på det och hoppas han går lika fint :) Ett av de bästa passen måste jag säga. Glad ryttare. 

Bloglovin

Om ni inte vill missa några inlägg och vill följa mig så lägg till bloggen på din bloglovin? :D
Klicka på länken isåfall.
 
 
http://www.bloglovin.com/blog/3985638/blog

Jag som häst?

Hej. Dagen i skolan var verkligen jätteseg.. allt gick så himla långsamt. Hoppas de andra dagarna går fort, för längtar grymt mycket till helgen då det händer massa kul. :)
 
Nu har jag varit i stallet hela kvällen med Julia, galet som vanligt. Red på hoppbanan, lite stel i början men riktigt fin när vi kommit igång och mot slutet lossade han till bra. Imorgon ska jag rida en längre sträcka och galoppträning står på schemat!
Julia

Man behöver inte alltid vara så seriös ;)

Godnatt

Dags att sova nu så att jag orkar upp imornbitti. Imorse så försov jag mig och hade 10 minuter att fixa mig på. Så det är bäst att sova nu. Godnatt!
Julia
Turkiet 2012

Plattat håret

Brukar aldrig göra så mycket med mitt hår när det gäller värmetänger.. så plattade håret lite, och det blev ganska långt nu :) titta gärna in min morgonrock lite extra .. Hehe.

Nya bilder på Mig och Sebago

 
 
 
 
 

Dagens ridpass

Red i ridhuset för att det blåste och var så kallt ute, men det gick lika bra det. Blev ett pass med mycket galoppjobb och få honom rund för skänkeln. Ibörjan tog han mest skänkeln som att gå framåt men desto mer vi jobbade på det desto bättre blev det hela tiden och han blev avslappnad och mjuk efter en stund. Lät honom att komma tillbaka och vara lugn själv istället för att bara båda ska dra ifrån varandra :). Nöjd med honom idag!
Julia

hemma från..

Hejsan, är hemma från skolan nu. Slutade 13:55 så himla skönt! Äter lite och ska straxt åka till stallet, ska rida en stund på dressyrbanan och öva på mycket lydnad.. vilket behövs! Uppdaterar mer efter stallet.
Julia
Saknar Turkiet
 
 
 

I'm in love

     

Han har det..

 Jag kommer ihåg denna tävling så väl. Vi skulle debutera msvB och i förklassen så gick det jättedåligt men vi körde ändå, och vi kom runt med ett stopp på sista hindret. Visste att han skulle tveka på kombinationen för solen låg på, jag red för att klara det och han trampar om.. det visar bara all kapacitet. 

Gillar inte söndagar..

Har varit lite duktig idag och städat lite i mitt rum. Ska dammsuga och damma sen är det fint igen. Klockan 6 kommer Bella och vi ska fixa nån läxa.. Skönt att ha det gjort iallafall. Sebago vilar idag förövrigt och nu ska jag äta, blir kött på tallriken.
Julia
               

Nu är sommaren över och det...

Nu är sommaren över och det är för Sebagos del dags för att börja tränas ordentligt för alla tävlingar. Han har gått som vanligt i sommar, men det har varit mycket uteritter och bygga muskler för hans del då. Nu är det bygga upp hans kondition, bygga muskler och bli stark i kroppen och mycket trimm med att han verkligen lyssnar på mig. Våran tid tillsammans är inte slut än, vi ska komma någonstans. HAN kan, JAG kan och VI kan tillsammans!
 
             

Presentation

Hej! Jag heter Julia Andersson,15år och bor i Östergötland, Mantorp. Jag hade en blogg innan som hette hasteeen, men tänkte börja om på helt nu efter att inte ha bloggat på hela sommaren då jag haft paus. 
 
Iallfall så kommer denna bloggen handla om mig och min ponny Värends Sebago. Även lite om min vardag utanför hästlivet. Jag och ''Sebbe'' tävlar i hoppning och har tävlat upp till msvb (120cm). Sebbe är en Valack f98. New Forest. Om det är något ni vill ha reda på såhär i början så är det bara att fråga, så svarar jag på det. Ska göra allt för att uppdatera så mycket jag kan och försöka blanda inlägg. :)
                           

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0