Sun Sun

Hej!
 
Nu är skolan igång igen, lika tråkigt som alltid. Dock går veckorna så himla fort, och redan fredag imorgon. Och en speciell fredag för mig, gud så jag längtat! Ni kommer att få veta vad imorgon :) Annars så är ju vädret as nice, inte närheten av vår, men nästan iallafall. Längtar så mycket till sommaren. hehe
 
Idag har Sebago vilat, och imorgon är det studs som gäller för hans del. Han har börjat kännas riktigt bra nu, vilket är bra och hoppas våra sista veckor får avsluta så bra. Önska att jag kunde ha kvar honom föralltid, världens bästa! ♥

Horses and horses

Hellloo, fasen vad fort lovet går, redan torsdag imorgon.. panik typ. Tur att det bara är 4 veckor kvar till påsklovet sedan :) Resan till Helsingborg blev lyckad. Första dagen provred jag hästar till klockan 22:00 ungefär så var helt död efter det, och har faktiskt träningsvärk om jag ska vara ärlig. Andra dagen provred jag 2 st och då hitta jag drömhästen som jag blev kär i. Grymt fin. Mer får ni veta framöver!
 
Idag hoppade jag studs på Sebbe och vad har hänt med honom egenligen? Hur lugn och fin som helst, och ett plus till mig som red bra. Det ger verkligen sjukt mycket att rida på så mycket olika, fick lite storhästkänsla på Sebago vilket är bra för då kan jag rida mera framåt än tillbaka. Blev nästan lite chockad av att han var så avslappnad och lugn. Kämpat tillräckligt nu, så glad över att han går bra! 

On the way

Godmorgon! Är påväg till Helsingborg, men det är några timmar kvar... Har hunnit rida Sebago förut också, och han gick bra, känns bättre och bättre hela tiden. Nu är det bara tagga att rida ett par hästar till :))

-Jag är icke den du tror du vet, jag är en supernova-

Söndag... men ingen söndagsångest här inte! Ska snart sova för att imorgon ska jag gå upp halv 8, för att först rida min fina ponny och sedan åka till Helsingborg! åh taggad. Kommer verkligen satsa på ridningen och det känner jag inom mig att jag vill det mer och mer. 
 
 

Helsingborg

Börjar mitt lov med att åka ner till Skåne-helsingborg imorgon. Ska provrida storhästar, och bo på hotell. Det ska bli riktigt spännande, och hoppas jag fastnar för någon. För tillfället är det 5 hästar jag ska provrida. Och det en där nere som kommer hjälpa oss osv.

I'm back

OKEJ, nu ska jag börja blogga seriöst igen, och inte bara 1 gång i veckan, haha. Det är så mycket i skolan, hästar och vännerna, men nu är det lov så att det hjälper mig att komma igång. 
 
Sebago mår bra, och vi ska väl börja planera in årets första tävling, just nu jobbar vi på att han ska bygga muskler och bli starkare, så att hoppar studs var tredje dag och ska göra det i ca 3 veckor framåt iallfall, är så himla tävlingssugen!! 
 
Ja och mitt liv rullar också på, har valt gymnasie nu med. Ekonomi Klara, Ekonomi Katedral och sedan Samhäll på Katedral :) Så att det blir nog bra och hoppas jag kommer in. Är även ett år äldre, alltså 16! det är nice. 

Nu: Top Model Sverige

<3

hej alla! Jag är så seg på att blogga men i fredags så var jag på jag, Helena, Julia och Erika hos Louise i linköping, och det var nice! Igår åkte jag till Viktor i Motala äntligen fick jag träffa honom typ. Vi titta på film och myste, hihi! Nu har jag precis duschat, och nu tittar jag på TV och snackar med Julia. Hörs sen!

16 år

 

Fyller år på måndag

Hellloo! Jag är lite seg på att blogga, men det blir så när vi har så mycket i skolan. Nästa vecka kommer nog bli chill, för då har vi nationella prov två dagar, vilket gör att vi inte har så mycket lektioner, hehe. Igår var jag på fest med Helena och Julia, och det blev lyckat tycker jag. Julia sov här och vi gick upp tidigt för att skriva klart min deckare, äntligen! 
Jag igår-
 
Imorgon ska jag försöka gå upp lite skapligt igen, för ska skriva klart en recenssion, rida och plugga fysik. Och på måndag fyller jag 16 år!! 
RSS 2.0