Ny klänning IGEN

Idag kom jag på att jag vill ha klänning på avslutningsmiddagen så att fick en idag, så att nu har jag två stycken, för att de andra kläderna ska jag ha på grillningen och festen vad det nu blir. Så att det blir ju perfekt! Alla tre outfits klara alltså! hihi, men tycker nog om kvällsoutfiten mest, för gillar inte klänning så mycket, men whatever. I helgen ska jag sola alla dagar tror jag för att mamma tvingar mig, haha.. aja hon får slösa pengarna iallafall! :D Men man vill ju inte vara albino hihi!

Söndag

Idag har jag varit duktig, det känns som att klockan är runt fyra eller något för att vaknade jättetidigt. Klockan är ju bara ett, men har iallafall varit i stallet och mockat, fyllt på vatten osv så att det bara är att rida senare. Klockan två ska vi grilla och fira morsdag. hörs sen!

120-debut

Hellåå! Igår debuterade jag och Armida 120 tillsammans vilket gick jättebra. Hade ett ner i slutet av banan då den var väldigt lång med två kombinationer, trippelbarrar osv, så jag är helt klart nöjd för att vara våran första. Tycker att det kändes väldigt lätt. Hoppade även 110 innan som vi var nolla i så det var ju bra! :)
 
I torsdags var vi ju i stockholm med klassen, kom hem sent så att var skapligt trött eftersom jag gick upp halv 7 dagen efter. Idag har jag ridit på båda hästarna, Sebago på dressyrbanan som var väldigt mjuk. Och Armida fick skritta ut en sväng, och hon skötte sig fin fint. Nu blir det kinamat!

Stockholm imorgon, tävling på fredag

Förstår inte varför jag sitter här egentligen, dagen har varit ganska fullspäckad. Slutade skolan klockan 3 och åkte sedan till stallet och red sebago, och efter det vidare på hoppträning med Armida. Och sen blev det lite ändrade planer så att ska tävla på fredag också och hoppa 110 och 120! Så vi hoppade inte alls mycket, utan lite lätt med något språng runt 130, vilket hon hoppar som en gud. Sedan var det bara att åka hem och fixa allt till fredag då jag är i Stockholm imorgon så hinner ju inte fixa något då.
Sedan åkte jag och mamma till mobilia och köpte lite saker jag ska ha med mig imorgon, och nyss tog jag ett bad, tagit fram kläder och sitter här för tillfället här. Ska hinna äta något innan jag ska sova, klockan är 10 och jag har inte ätit, aja så är det att ha sina underbara hästar! ♥

Onåbar

Så jäkla bra!!

Studiedag

Hejjsan! Ligger i sängen och chillar lite, och är väldigt trött. Gick upp tidigt imorse, för skulle till stan med mamma och Carro. Skulle hitta kläder till avslutningsmiddagen och även lite vardagskläder. Fick med mig en heldel hem faktiskt! Efter det åkte jag direkt till stallet och red på Armida, i början var hon lite pigg och jobbig men blev väldigt fin efter tag. 
 
Imorgon är det en hel vanlig dag, segaste dagen på veckan, men på torsdag åker vi till Stockholm och sen är vi lediga på fredagen, vilket är väldigt skönt!

110m

 
 
Ska även debutera 120 nästa tävling!

Det går bra nu

Heeeej! har varit och tittat på pappas hästar på travet och han körde även, och Estrella vann idag igen, så jävla bra! Då kan man bli lite mer bortskämd nu.. hihi. Skoja, men det är asbra ju! Så stolt över min daddy ♥
Även jag tävlade ju i helgen med båda hästarna. Sebago hoppade LB, LA och var 0+0 i LB men han hade två ner i LA:n vilket jag inte tycker gör något, då han var fin.
Armida hoppa 1m och 110m, och hon hoppade galant som vanligt och felfri i båda klasserna. Film kommer i nästa inlägg.
HAHA lol, blir en bild på pappsen som jag hitta på google ;)

Ett + till Armida

Idag har pappa skott Sebago, så att vi fixade med det först och sedan mockade pappa och allt åt mig medans jag skrittade ut en sväng på Armida. Hon är ju inte världens pålitligaste att rida ut på men gav henne ett nytt försök idag och det gick betydligt bättre. Kom iallafall förbi läskiga saker, jättemysig kvällsritt i solen! 
 
Nu har jag precis duschat och lyssnar på musik och tittar på hockey. Sverige-Danmark. 

May. 14, 2013

-A little party never killed nobody-

Hamnade vid datorn med lite musik, istället för MUSIKPLUGG, ska gå upp tidigt imorgon och plugga på sovmorgonen. 
 
Får ångest att jag inte hittar jeansen på nätet så jag kunde skickat efter dem... får be pappa köpa dom i jönköping någon dag, eftersom att han nästan jobbar där!! ååh vill ha dom verkligen.
 

Musikprov

Hejj! Försöker plugga till musikprovet imorgon, men det går inte så bra... Vet inte riktigt vad jag ska plugga på. Så ligger här istället och glor typ!

Hästarna vilar och förut var jag och mamma i stan och köpte en skolavslutningsklänning till mig. Blev en från m MQ iallafall. Hitta även ett par as snygga jeans där, men ville ha en storlek mindre vilket inte fanns självklart :(

Blond igen

Långledigt

Halllåå! Känns lite som söndag faktiskt eftersom vi har varit lediga onsdag och torsdag. Tror att jag kommer ha lite mer tid till att blogga nu då alla nationella prov nästan är över. Jag är sjukt lycklig då jag klarade engelskan, wihu! 
 
Idag red jag ut på Sebago, han fick galoppträna i jättelåg form med graman, så fin!! Sedan red jag på Arris och det gick också bra, dock fick hon lite utbrott när andra hästen som var där gick, hon började hoppa lite i luften osv, vilket bara är lite kul, även en fågel var läskig som sprang runt i buskarna. Igår tog jag bort stigbyglarna så tränade på balansen och verkligen sitta ner och inte bli lat och ställa mig upp. Vilket kändes idag att det gav nått iallafall.
 
RSS 2.0