Gant

Denna grymt fina klocka står högt upp på min önskelista iallafall! Favorit
 
 
 
 
 

LHC

Min torsdagskväll har spenderats i Cloetta med Erika. Tittade på LHC-Frölunda. Tyvärr så har de fått en liten svacka för tillfället så de förlorade. Bara att ta nya tag!! 
Imorgon är det även fredag, hur skönt är inte det då. Även fast det har
känns som helg hela denna lugna vecka för mig, då jag var hos E... igår och gjort massa saker som man brukar göra på helgen! :) Min fredag kommer även att bestå av feeeest, blir bra.
 

Börjar blogga igen

Hallååååå! Fick faktiskt för mig att börja blogga igen nu såhär på torsdagskvällen. Känner att det var sjukt längesen jag bloggade. Nästan att jag har glömt hur man gör.. ;)
 
Iallfall så mår jag riktigt bra och har börjat gymnasiet på Klara där jag trivs så sjukt bra. Klassen är underbar, många nya kompisar och allmänt skön skola alltså. Schemat är så skönt och slutar 12,13 stor del och massor tid över till fritid. Inte alls mycket plugg faktiskt, och jag är stolt över mig själv när det gäller skolan, tror aldrig jag fått såhär bra betyg förut. Happy. 
När det gäller hästen flyter det också på bra, dock är det lite lugnt just nu med tävlingar osv så att vi kommer att satsa fullt ut nästa år istället. 
 

BÖRJAR BLOGGA IGEN

 
RSS 2.0