Detta är mitt liv

Hittade den här bilden, den är några år gammal, men fasen vilken härlig tid. Älskade båda två lika mycket. Har ju kvar Sebago, (vänster) och Seamus(höger) finns tyvärr inte längre. :( När jag skaffar storhäst kommer jag ha två hästar ett tag, det är så mysigt med flera på något sätt! ♥
 
 
 
 

I'm in love

Hallååå!
 
Nu är jag tillbaka efter några dagars uppehåll. Var ju sjuk hela förra veckan, så hade ingen ork. I helgen så var jag med Bella på fredagen och med Erika på lördagen en stund och sen Helena på kvällen. Jag och Helena drog på en spontanfest, vilket alltid är nice! Kan säga att vi har riktigt roligt tillsammans, crazyy. 
 
Idag var jag i skolan, och det var ganska chill. Jag och bella skulle hålla i idrotten, och vi visste typ inte det så att vi fick komma på något snabbt och improvisera lite. Gick väl bra. :)
Sommaren 2012

Fredag

Sjuk som fasen

Hej, ingen bloggning på nån dag nu, har feber och är sjuk! Kan säga att det var länge sen jag var såhär sjuk, fuck this, är helt död typ, kände redan igår hur jag mådde dåligt .. Bra inlägg

Ont i kroppen

Nu är det måndag igen men dagen gick riktigt fort, det är sick! Just nu ligger jag i min säng och har jätteont i kroppen och halsen, inte bra. Vill verkligen inte bli sjuk igen, kan inte vara hemma från skolan för då missar jag så mycket också. Försöker vila så att det inte blir värre! 
 
Var hos morfar förut också och fikade lite, känns alltid bra att vara där eftersom man alltid får höra hur bra man är, haha det är så alltså! Mycket fina komplimanger. ;) Ikväll börjar top model också,yeaahbaby! 
 
Blonda tider!

Världscupshoppning

Klockan 5 på kanal svt1 är det världcupshoppning från Tyskland. Ett måste att se såklart!
 

Hypnotisören

Håller på att ladda ner hypnotisörennu, den verkar sjukt bra på trailern. Det är ju söndag, vilket betyder att man inte orkar göra någonting annat än film typ. Ska till stallet först och fixa allt där, och sen ska jag BARA titta på film och ta det lugnt. 

lyckad kväll igår

Godmorgoon! Vaknade för en stund sen, eller jag vaknade vid 6 någon gång men jag somnade om som tur var. Igår så drog jag och Helena till Hugos, och först tog vi tåget till Linköping och sen bussen till Motala, lite galet på bussen haha.. sen stod vi i kö in till hugos och där inne blev det också lite galet, men lyckad kväll :)

My love

Stallet gick bra idag, galopptränade Sebago idag.. och kan säga att jag blev såååå mycket tröttare än honom, dessa 6 veckor galoppträningar varannan dag kommer bli tufft för MIG. Dock bra träning, så det är nog ingen fara. Efter det fick han massage osv, han måste vara på topp till alla tävlingar :)
 
JAG ÄR SÅ TÄVLINGSSUGEN!!

Kallt...

Ska snart åka till stallet, för att rida och fixa allting. Dock inte så lockande eftersom det är -10 grader här utanför... Känner att jag kommer frysa ihjäl lite halvt, men det löser sig nog. Nej nu ska jag åka, hörs senare.
 

Top Model Sverige

På måndag börjar en ny säsong av Top Model Sverige, iiih! 

Helgen börjat bra

Hej är hemma från Linköping med Erika ♥ Har fixat mig för sängen och sovdags, fast sover nog endå inte än riktigt. Imorgon ska Sebago börja sin galoppträning (och jag) efter lite vila i 4 dagar. Fixar det på dagen för att senare blir lite festligheter med Helena i motala på hugos. Inte träffat henne på över 2 veckor så att det kommer nog bli gaaalet!
 

New in

Fondation Clinique 
350:- från kicks!

It's friday friday!

Hallåååojj, sitter nu vid datorn och har precis städat klart mitt rum, shitvadclean, hihi. Idag slutade jag klockan halv 1 och hade bara 3 lektioner, hur gött som helst. Om en stund ska jag och mamma till stallet och sedan hämtar vi upp Erika och senare åker vi till Linköping :)
 

woooaha

Holaaa! Veckorna går så himla fort, redan fredag imorgon, helgen kommer väl gå jättefort som vanligt. Nu har jag precis badat, och känner mig så himla fräsch!! Love. Har pluggat lite SO och ska väl fortsätta med det snart när jag orkar hehe. Mamma har fixat allt i stallet idag med, så har knappt gjort någonting nu på eftermiddagen. Skönt att bara inte göra något. 
Vill ha sommmar

Så sant

Engelska glosor

Hej! Idag slutade jag klockan 3 och dagen gick ganska fort. Åkte hem och sedan till stallet för att fixa alla stallsysslor, Sebago vilar tills på lördag och sedan kommer han att galopptränas varannan dag i 6 veckor. Så att ridningen kommer se väldigt lika ut framöver. 
 
Nu pluggar jag engelska, glosor och text tills imorgon. Och ska plugga lite spanska också. Om en stund kommer Annelie och tittar på filmerna från provridningen! Annelie är alltså min tränare :)

Film från provridningen

 
Valack F.07 
Startad 120m
 

Stilrent eller mycket färger?

När jag mockade här om dagen så kom jag att tänka på att jag faktiskt mera börjat tänka på att allt ska vara så stilrent både på mig och min ponny. Förut var det verkligen bara att jag skulle ha Kingsland, John Whitaker, pikeur och dom där märkena. Men nu är jag nog lite mer att jag vill ha stilrena och snygg utrustning. Fast dom som känner mig vet att jag alltid vill ha det dyraste och älskar märkessaker. Fast på ett annat sätt. Nu vill jag inte ha det för att ha det liksom.
 
Sen med att ha mycket färger osv är inte riktigt min grej, men vissa matchar det verkligen riktigt bra. Förut när jag var lite mindre ville jag bara ha rosa till exempel.. Nu ska det vara brunt/svart på allt jag har, och schabraken ska vara stilrena med någon detalj kanske. Allt ska se så enkelt ut, men endå snyggt och modernt. 
 
Hur är ni?! Mycket färger och matchningar, eller stilrent och enkelt? 

obo'y med grädde

Se till att oboy'en är riktigt varm! 

Provridining

Hejhej! Nu är jag här igen, eller det var 2 dagars sedan sist, men endå. Igår var vi ju iallfall i Borås och provred 4 st hästar. Alla var väldigt fina och det är 2 av dem som jag tyckte mest om och sen är det 1 favorit av dom två. Ska lägga upp en film på hästen jag klickade bäst med. Mer får ni inte veta! :)
 

Borås

Hejsaaan! Göt ett mobilinlägg nu, kom precis hem från Linköping, vi var på en chillfest, nice. Ska sova nu för att imorgon ska vi till Borås och provrida 3 hästar!! Wihu.

Seriöst inlägg.. Puss

You Are Always There For Me

Dagens kläder

-Tröja MQ - Tshirt Ralp Lauren - Jeans V.S Miss

FREDAG HELG!

Hej! Igår han jag verkligen inte blogga, jag satt inte ens vid datorn och orkar inte blogga från mobilen. Idag är det fredag och fasen vad fort veckorna går, chill dag i skolan annars. 
 
Träningen i onsdags gick helt okej, trodde han skulle vara starkare men han skötte sig hyffsat. Det var ju inte så mycket hoppning på höga höjder, utan började lite lugnt med trimm på småhinder. Igår blev det ett dressyrpass och traven var väldigt bra och lite stark i galoppen. Men nu rids han iallafall som vanligt efter lite vila vid Jul! :)

My life is a one night stand

Hej, kom precis hem från skolan, dagen gick fort och det var ganska chill. Känns inte som man gör så mycket på lektionerna längre? eller så gör man det, vet inte alltså... Nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att tiden ska gå lite fortare så att vi kan åka till stallet. Har hoppträning för Annelie idag, hoppas Sebago inte är allt för hoppglad och galen, efter att inte ha hoppat på hela vintern. 
 
Ska lära mamma att filma med nya kameran också så kanske det kommer upp en liten filmsnutt sen, vem vet (a)

Sveriges mästerkock

Hej. Ligger och tittar på Sveriges mästerkock, blir så hungrig av det haha.. Var i stallet förut och trimmade Sebago även fast jag är sjuk, mår dock bättre nu. Men imorgon ska jag till skolan och sedan blir det årets första hoppträning, ska bli kul att komma igång igen! Nu ska jag läsa lite i min deckare, pussss
 

Minne 2011

Något som jag aldrig kommer glömma är New Forest SM i hoppning 2011.. hade gått omkull några månader innan och efter det så blev båda lite osäkra och det gick inte så bra, men vi åkte till Vetlanda ändå och på träningen innan den tävlingen hoppade vi bara småhinder och en serie.. I förklassen var vi placerade 2:a och det kändes hur bra som helst, och i själva ''SM:et så startade vi först och var felfria och gick till omhoppning. Sedan var vi bara 2 som gick till omhoppning av ganska många starter. Då startade jag först igen och gjorde en kanonrunda, med bra tid och 0fel. Den andra ryttaren fick 4fel alltså vann vi, det kändes så himla lätt just då. Sebago var och ÄR bäst!♥

Favoritlåten just nu

 ♥
 
 

New nails-inte de bästa bilderna

Sista terminen på Vifolka

Nu måste jag ge mig själv lite creed faktiskt, gick upp klockan 10 och jag har hunnit massa nu på förmiddagen. Så att nu kan jag bara ta det lugnt. Skulle träffat Bella men båda var lite för sega för det, hehe. Imorgon är det skola som vanligt, sista terminen på Vifolka så att det gör inte så mycket :) 
 
Har färgat ögonbrynen och nu ska jag fixa mina naglar, bild kommer senare :)
 
 

2013's mål

My rules
 
1. Leva livet och inte tänka så mycket
 
2. Plugga mera, eller alltså lite längre före dagen då provet eller inlämningen är.
 
3. Inte köpa onödigt skit för pengarna utan kläder <33
 
4. Satsa allt på hästlivet!
 
5. Få en storhäst och så småningom helt gå över till det och Sebago måste säljas...</3
 
6. Åka och resa med min homie Julia i sommar och steeeeka och live life!
 
 
7. Bli 16 år, ett år mognare, känns bra.
 
8. Försöka ha det allmänt bra, som jag tycket 2012 också var, så fortsätta på samma linje liksom :)
 

Studiedag imorgon

Börjar första skolveckan bra med att vi har studiedag imorgon. Hur skönt som helst. Nu ska jag straxt sova, så att jag orkar upp lite skapligt imorgon, ska ta kort med Bella imorgon jao. Sen har jag bestämt att göra en god frukost till mig själv. hihi. Även fast jag hatar att gå upp tidigt så är det endå skönt och man hinner mera ju :) 

jag hatar att vara sjuk

Hej , idag har jag varken hunnit eller orkat blogga, Julia sov här inatt.. vi bor typ med varandra nu för tiden, hehe.Och inatt har jag knappt sovit någonting, har hostat hela natten i stort sätt. Och nu är jag hur förkyld som helst och ont överallt.. menmen hoppas jag blir frisk snart.
 
Igår vilade Sebago, så att jag red idag även fast jag är sjuk...trimmade på ett litet kryss vilket gick sådär. Vänstervarvet är ju helt klart lättare än höger, men det är bara att fortsätta trimma. Efteråt fick han massage och lite stretching. Nu ska jag äta och sedan plugga :)

Lördag

Vart tog den här lördagen iväg egentligen? Klockan är redan över 6 och jag och Julia har i stort sätt bara hängt i soffan, tiden går alldeles för fort. Men nu är jag iallfall hemma och har precis ätit pizza, skapligt gott kan jag säga. Nu ikväll vet jag inte vad som händer, men det blir nog antagligen att bara chilla. :)
 
 

Dagen ridpass

Heej! Idag red jag ut en sväng på Sebago, perfekt väder och underlag verkligen. Har blivit ridhus hela vintern så han är så glad när han får ridas ut. Även jag är trött på att rida inne hela tiden också, eller kanske inte ska klaga.. men efter en hel vinter i ridhuset så är det kul att rida uteeeee! 
 
Nu håller jag på att ladda ner några filmer för att efter maten ska jag åka till Julia och sova där, lite halvt sjuk.. hehe :)

Jullan's today

Tandläkaren

Hej, denna dagen har varit lång för mig, jag gick upp kl halv 7 för att åka till tandläkaren. Sen kom Julia dit för att ha mig sällskap då hon också skulle dit efter mig. Efter båda gjort det vi skulle så gick vi till Steve's och åt lunch, ganska standard. Tog sen bussen hem till Julia och chillade där, gick även till stallet och kondtionstränade Sebbe. 
 
Nu ska jag göra mig iordning lite för att sedan ska jag åka till Karro en sväng, inte träffat henne på ett tag så det blir nice! :)

Mammas pojkar

Är hemma från bion nu och den var faktiskt bra, lite speciell men det var verkligen sevärd! Ska snart sova för att imorgon ska jag gå upp tidigt, ska vara hos tandläkaren 8:00.. mindre kul. Och bättre blir det inte av att jag börjar få  ont i halsen. Ska inte klaga mera nu, utan sova istället. Godnatt ♥

Ändrad film

Vi skulle ju gått på Hobbit ikväll, men det är ändrat så vi ska se på Mammas Pojkar istället. Annars hade vi inte kommit hem då tågen går hem 23:23, det blir säkert bra det med. Den börjar 21:15 iallfall :) 

Hobbit ikväll!

Hej på er! Nu har jag varit i stallet och fixat allting. Skrittade ut en sväng eftersom vädret var så bra. Sol och plusgrader.. Sebago verkade också tycka om det. Imorgon ska han galopptränas och bygga upp tävlingskonditionen igen :)
 
Ikväll ska jag på bio med Erika, och vi ska se The hobbit, nån som sätt den? :) Hoppas den är bra iallafall. Ska ta ett varmt bad nu eftersom vi inte åker än på ett tag! Mer update senare.
 

Mästerkocken?

nejnejnej.. inte alls! Nu ska jag titta på pirates of the caribbean, hörs senare ♥
 

Ny start på tävlingssäsongen

Snart är det dags för 2013´s första tävling för mig och Sebago, den blir i slutet av Januari. Skönt att komma igång igen efter lite vila. Sök på cajren för att hitta filmer från förra året och tillbaka på youtube.. för det funkar inte att länka filmerna.
 
 

2013

Tre Rätters

                                                                       Förrätt
Varmrätt
Efterrätt
 
RSS 2.0