outfit

Nyår!!

hallllllllllllooo, glad tjej här för idag är det nyår, så himla nice! Ska snart börja fixa håret och sminka mig osv! Bild på hur jag ser ut kommer sen, mysigt! 
 
Nu på förmiddagen skrittade jag och Erika ut en sväng, och sen så red vi i ridhuset. Han var mjuk och fin, lite stark emellan åt bara. Sen tog vi in hästarna på isvägarna.... Mer update om en stund :)

filmdags

Just nu håller jag på att ladda ner Arne Dahl: Europa Blues, aldrig sätt någon av de filmerna innan, hoppas den är bra iallfall. Jag lyckas alltid att kolla i 20 minuter på varje film, och sen stänger jag av och sover istället. haha..
Arne Dahl: Europa BluesArne Dahl: Europa BluesArne Dahl: Europa BluesArne Dahl: Europa Blues

Jag är dina drömmar

Söndagspizza?

Söndag, och första veckan av lovet är slut.. Nu ska jag upp till Marcus och käka pizza och titta på LHC, funkar galet på en söndag.
 

Saknade vänner

Gammal låt, men älskar den fortfarande eftersom Kapten Röd is the shit! 

tips ridbyxor

Jag har märkt att jag har fått problem med knäna nu när man rider och det är så kallt.. och termobyxor blir ju alldeles för klumpigt att rida i, tycker jag iallafall. Men i julklapp fick jag ett par fodrade ridbyxor som verkligen är hur sköna och varma som helst. Fryser inte även fast jag inte har något under. Så om du är en person som jag som fryser mycket om benen så köp sånna. De finns säkert överallt men jag fick dom från travshopen :)
 
random bild

allt klart

Mockat lite åt pappa, mina stallsysslor färdiga och hö hämtat. 

nattinlägg

Blir ett nattinlägg som vanligt.. då jag har tid ungefär, nej men kom precis hem efter att först varit hos Matilda och vi myste med lite film och chill osv, sen skulle jag träffa Viktor och nån av hans kompis. Vi drog iallafall först till donken och sen skulle han skjutsa hem mig så jag slapp åka tåg, så det var ju lite trevligt att träffa han! :) Nu ska jag försöka sova iallfall, natti
Äldre bild!
 

Följ mig på instagram

 
juliaandersoon 
 
juliaandersoon
 
juliaandersoon

Friendship

“Friendship is born at that moment when one person says to another: "What! You too? I thought I was the only one.”
 

10 saker om mig

  • Jag går aldrig ut i mjukisbyxor, om det inte är någon träningsdag eller så, men jag trivs verkligen inte i det.
  • Min sångröst är bland de sämsta i hela världen, haha det låter verkligen så falskt!!
  • Jag äter hur mycket som helst och jättefort, älskar mat helt enkelt.
 
  • När jag gjort något dumt eller nått så får jag alltid ångest..
  • Jag tycker ofta synd om folk, och det kan handla om vad som, om det hänt något eller att jag bara ser på en person.
  • Jag älskar att shoppa!
 
  • Så fort jag ser att mitt hår är flötit så måste jag tvätta det eller sätta upp det i en toffs så länge, det är det värsta jag vet.
  • Restaurang mat är något som jag älskar, och det är så mysigt att äta ute.
  • Jag har ett enda nyårslöfte, och det ska jag fan hålla!
  • Skummig blandsaft är awesum.

Gå mot rött

Nu ska jag äta och sedan åker jag till Isabella
 
Bild från igår

Nytt

Absolut favoriten från MQ
Bikbok
Bondelid
Cubus
 
 

shoppat

Nu är jag hemma efter en hel dag i stan med mamma och efter det varit i stallet. Shoppade lite grann men dock inte rea kläder... finns verkligen inget sånt som passar mig! Nog om det, bilder kommer i nästa inlägg på vad jag köpte. Sebago gick annars väldigt bra idag också så jag är nöjd. Snart ska jag iallafall vidare till Bella så får vi se vad som händer!

Just nu

 

Onsdag

Hejsan på er. 
 
Kom hem runt 10 från Linköping. Mådde riktigt illa och hade ont i huvudet så det blev hem tidigt. Var där med Helena och Julia iallfall, vi var och åt på Steve's och sen träffa vi nån och fikade.. lol! 
 
Igår sov jag hos Julia så därför blev bloggningen inte så bra, trevlig kväll med TV, musik och chill. Gick upp runt 11 och då var det bara för mig att åka till stallet för att ta in hästarna och rida. Måste berömma min fina ponny för att han gick så bra! Red utan graman och på ett helt vanligt tredelat bett, lugn och stadig hela tiden. Lööve till honom.
 
bild-igår
 
Idag:
 

Natti

 
Två haltaskiga bilder från nu, nattiiii

blond/brunett

Den första bilden är ifrån idag, när jag har brunt hår,
 
och den andra är ifrån somras när jag var blond. Tyckte att bilderna hade något gemensamt så kunde lika gärna jämföra lite. 
 
När jag har tråkigt sitter jag alltid och tittar igenom mina gamla bilder och ser hur mycket man förändras hela tiden, det är sjukt alltså...
 

                                                                    
 
 

God jul!

God jul! Hoppas att ni har haft en bra dag för det har iallfall jag. Jag är nöjd över det jag fick osv. Imorgon kommer alla som brukar vara hos oss på julafton men det blev annorlunda iår så dom kommer imorgon istället.
 
Har ändrat designen lite men ska ta nya kort till headern så den är tillfällig och om det är någon som vet hur man får upp menyn på sidan så säg till snälla.. inte så snyggt när den sitter så långt ner. 
 
Snyggaste granen.
 

Linköping

Hej, har fixat mig klart lite och snart drar jag och Helena till Linköping 

Jullov

Nu är det äntligen jullov och det ''firades'' största delen med Julia och även lite med Matilda. Har haft en bra kväll! Skolan idag gick fort eftersom vi hade avslutning och fick våra betyg. Och jag är faktiskt nöjd med betygen. 
 
Julafton på måndag också. Ingen julkänsla iår överhuvudtaget, inte ett dugg! Saknar lite när man var liten och alltid ville klä granen osv. Nu varken hinner jag eller orkar inte, haha. Vi får hoppas jag får fina paket iallafall. :)
 
Min lilla snuttis, älskar dig!
 
 

Börjar igen

Hej! Nu är det jullov och jag kanske får lite tid över till att blogga nu igen. Ska försöka göra så gott jag kan, börjar i nästa inlägg :)
RSS 2.0