Reser till Laholm

Haha ska kolla på en skön film nu, ''reser till Laholm'' . Och sen sova i några timmar för att sedan gå upp på morgonen för att sedan åka till skolan för att sedan kanske kissa? skojade, är sjukt trött nu och flummig och massa shit! puss och godnattissss
 

Nu blir det pizza

Söndag

Haha.. hur går det för mig med att plugga då? ae, sitter och kollar på hastnet på storhästar, det är ju roligare haha. Var i stallet för ett tag sen och skrittade ut en sväng, inget krävande lixom! Nu blev jag hungrig så att ska äta och sen ska jag hoppa in i duschen, söndag is the shit.. xd

Frukost

Godmorgon! Har precis vaknat och är riktigt hungrig på frukost så att ska väl gå upp och äta. Har även lite plugg att göra tyvärr så att det är bäst att fixa det. Usch...

I tried to be perfect, but nothing was worth it

Godnatt! ♥

bra kväll i linköping

Heeeeeeeeeeeeeeej! är hemma från Linköping nu. Har varit i stan och ätit med Helena, det började på någon fin restaurang med lax. Sen vidare till Coffehouse, tog en smoothie och bara pratade. Sen blev det en kaffe haha.. och tillslut gick vi enda till statoil och köpte mat, hehe, men det är inte så ovanligt när det gäller oss två! ♥ Bra och lugn lördagskväll. Ska sova snart, eller kanske sätter på någon film att somna till :)

Film från hoppträningen

Filmen från hoppträningen i torsdags. Lite långt ifrån, men duger!
 

Travbanan

Kom precis hem från hästmässan och clinicen i mantorp på travet med Helena. Vi var ju där för att se clinicen, men när vi gick dit så var den precis slut. Nötter som vanligt ;) Kollade runt lite på MINImässan, hittade ett schabrak och lagom när jag skulle ta ut pengar så kom pappa så jag fick pengar istället, haha perfekt!. Nu ska jag åka till stallet och rida och ikväll blir det att dra in till Linköping! :)
Hahaha
Standard bara!
 

Tandläkaren

Hej idag har jag varit hos tandläkaren, och eftersom vi slutar så tidigt idag så var det ingen idé att gå till skolan, så att jag har typ varit ''ledig'' idag. Härligt det med :) Ska åka till stallet snart, rida och fixa allt där. Justeee, ska fixa en film från träningen igår som ni kan få :) 

Sharpman

Prisskillnader...

One day

No more tears, my heart is dry
I don't laugh and I don't cry
I don't think about you all the time
But when I do - I wonder why

You have to go out of my door
And leave just like you did before
I know I said that I was sure
But rich men can't imagine poor.

One day baby, we'll be old
Oh baby, we'll be old
And think of all the stories that we could have told

Little me and little you
Kept doing all the things they do
They never really think it through
Like I can never think you're true

Here I go again - the blame
The guilt, the pain, the hurt, the shame
The founding fathers of our plane
That's stuck in heavy clouds of rain.

One day baby, we'll be old
Oh baby, we'll be old
And think of all the stories that we could have told.

Dagens Julia

Dagens hoppträning

Hejsan på er allihopa.. ae skoja!
 
Har iallfall hopptränat nu ikväll, och damn.. Sebago har blivit så lugn och fokuserad på mig nu. All träning ger verkligen resultat. För det blir bara bättre och bättre hela tiden och för varje gång. Hoppade lite olika linjer, och idag vare mest fokus på dressyrgaloppen, och inte tänka på hindrena så mycket. Men avslutade iallafall med en bana på 110-120 , och fasen vad fin han var! 

When people..

Precis så är det :)!
 
 

instagram

Följ mig på Instagram så följer jag dig:
juliaandersoon

Dagens ridpass

Hej! dagens ridpass idag blev lite rörigt, började att rida i lilla ridhuset, sen vare lektion där så fick gå ner till stora ridhuset där det var hopplektion, men det gick endå helt okej. Kunde inte riktigt rida som jag ville då jag var tvungen att anpassa mig så att jag inte skulle vara i vägen för de andra. 
 
Torsdag imorgon, slutar vid 3 och efter det är det hoppträning för Annelie som gäller. Lika taggad som vanligt. :)
Bjj
Dagens stalloutfit!

jack från sebago

En snygg Sebago jacka till vardagen! 2190kr
 
Jacka med huva från Sebago
 
Jacka Ansonia Parkas från Sebago
 
 
 

De säger alltid att den rätta personen dyker upp så småningom men min måste ha blivit överkörd.

 
 
</3
 
 
 

Tisdag

Usch, hatar verkligen att var förkyld hela tiden.. går till och från hela tiden. Bra ena dagen och mår as dåligt andra.
 
Idag gick dagen så sakta kändes det som fast endå fort. Hatar tisdagar och onsdagar, så många lektioner. Åkte nästan direkt till stallet, red en stund i ridhuset. Inte så hårt eftersom att han konditionstränade igår. Han var även klippt också, han hade tydligen varit jättesnäll. Brabra. Nu har jag gjort matteläxan..eller jag och jag, men Bengan hjälpte mig med allt, haha ;)
till bloggen
Visade inget intresse att vara med på bild idag som ni ser ;)
 

Use your smile to change the world, and don't ever let the world change your smile.

 
 
Nu ska jag sätta på någon dålig film som jag har på min dator, kan bara ta det lugnt eftersom vi inte har några läxor nästan, skönaste som finns att vara fri! Godnatt så hörs vi imorgon!

My new...

Jag behövde verkligen nya ridstövlar konstaterade jag förra veckan.. så idag fick jag nya, sitter verkligen jättebra! Inviger dom imorgon..
Montain horse

Konditionsträning

Idag fick både jag och Sebago ett hårt träningspass nu ikväll. Red upp till fältet och konditionstränade.. mina vader värkte rätt så mycket efter det kan jag lova. Sebago jobbade på bra med 3 varv i båda varven med lite skritt emellan. Det är så grymt viktigt att hästarna är vältränade och orkar mycket när det är tävlingshästar så att de verkligen orkar. Så stor skillnad på Sebago efter all kondition vi tränat, han orkar myyycket mera! Imorgon så klipper mamma Sebago på förmiddagen istället. 
 
Åker direkt till stallet efter skolan imorgon förövrig, sen ska jag och min syster till morfar och A-G och fika ;)

Måndag

Ibland kan jag börja undra hur lat jag är.. orkar inte ens göra något att äta, istället blir det chips. Det är ju gott, men måste skärpa mig ju!
 
Åker till stallet om en stund, ska rida ut nu när det är fint väder för en gång skull och sen skulle vi kanske klippa honom idag, pälsen är björnpäls. Men annars gör vi det imorgon. :)
 

orkar verkligen inte..

Dags att sova för min del så att jag orkar gå upp imorgon. Jag orkar verkligen inte skolan, tycker det är lidande. Inget att göra åt, bara att stå ut och tänka på sen när man gått ut och fått ett bra jobb och tjänar cash! ;)
 
 

Friendship isn't about who you have known the longest, it's about who came and never left your side..

 
 
 
 

Mini Cooper - helt onödigt inlägg.. haha

Jag är 15år och har redan bestämt mig vad jag ska ha för bil när jag blir 18. En Mini Cooper.. så snygga och häftiga, skulle va nice första bil :) looove
 
 

Vann LB:n

Hejsan, nu har jag fått min dator, och jag lovade ju att börja blogga ordentligt och fixa designen. Det vill inte riktigt som jag vill, så det får va som det är tills någon kanske fixar åt mig? (a) 
 

Igår tävlade jag i Åby, hoppade bara en LB. Och vi vann den, var första startande och höll det hela vägen. Hihi bästa ponny. Är så glad att han visar sin bästa sida igen. Allt känns så bra nu och hoppas att det håller i sig så att vi kan gå upp i klasserna igen :) 
 
Film på de 3 första hindrena.. kameran dog ju SJÄLVKLART! 

Andra filmen

 

Film från andra klassen kommer

Godmorgon! Vaknade precis, har massor att göra så kan tyvärr inte sova mera. Håller på att lägga ut filmen från andra LB:n. Där ser man verkligen att det är stor och jämn galopp hela tiden. Måste bara säga att man ser att han typ knappt hoppar för det är så lågt xd

lugn helg

Denna lördag blev en lugn lördag. Kvällen har tillbringats till störsa del med Matilda, men även med nicke, kasper och lite annat folk. Kom hem för en stund sen, svinkallt ute vare, även fast dunjackan var på.. Imorgon har jag massa att göra, så ska försöka att komma upp lite skapligt, och nu är det dags för film innan jag ska sova. Puss
 

Film från dagens tävling

 

Resultat Vaggeryd:

Hej! 
 
LB: På framhoppningen så var han redan där fin, jag lät honom göra det mesta själv och inte störa honom. Inne på banan var han lugn och innan jag startade så galopperade jag på en volt och i volten att han skulle flytta för skänkeln, vilket funkar bra. Hela banan kändes bra och vi höll planen hela tiden. 5 galoppsprång från 2 till 3, stora vägar och trycket i galoppen. Lät honom inte bara länga galoppen och dra utan fick energin och trycket bakifrån. Vi ledde tll dom 2 sista så att vi blev 3:a placerad :))
 
LB: Red likadant här, mjuk i innerhanden och hålla på ytter, rätt antal galoppsprång och en energisk och stor galopp. Han var skitfin hela rundan, kom i korsgalopp till kombinationen som var sista hindret, så fick tyvärr ett pet på det.. men det gör absolut inte mig någonting. Jag är så nöjd att han visade glädje och vilja idag och att träning ger framgång. Bästa Sebbe!



FILM KOMMER
 

Hoppträningen

Idag var det hoppträning med Sebago, som alla andra torsdagar. Hur gick det egentligen? Jo, asbra. Vi började med att travhoppa ''bom,kryss''.. och redan då vare, fasen va lugn han är idag då. Och jag tycker att det höll i sig hela träningen, hoppade olika linjer med X antal galoppsprång och sedan en bana. När jag red bra och skärpe mig lite så satte vi alla linjer riktigt bra sen. Jobbade även med mycket volter efter hindrena så att han skulle bli rund och inte bogarna innåt :)
 
Världens finaste ponny, skulle göra allt för att ha kvar dej hela livet.
 

just nu

Ligger i sängen och dricker min lördagsdryck.. sa att jag skulle köpa ny, men nepp. Eller alltså tro inte att jag dricker sån på lördagar, men ska till Vaggeryd då, så har mamma har köpt massäck till då. Men drack upp den nu, as gott. Musik på det också (y). Nu ska jag äta äppelpaj. ÄTINLÄGG ?? :)

Tillfälligt

Just nu är det bara en tillfällig ful design och en liten bild på mig som header. Men orkar inte ladda ner massa på mammas dator så jag fixar allt när min dator är tillbaka! :)

Mulberry

Så snyggt märke!

Sjuk

Idag har jag varit sjuk och ingen skola. Ont i hela kroppen och halsont, sjukt jobbigt. Har väl i stort sätt bara sovit och ätit. Får se imorgonbitti hur jag mår, hoppas på bättre och att jag kan gå till skolan. Missar så mycket annars! 
hhaha..
 

Söndag-

hej på er! Söndag nu och en ny skolvecka och plugg väntar.. skulle kunnat varit bättre med lov dock. Och sen börjar jag bli sjuk nu med.. ont i halsen och förkyld. Men det löser dig. Min helg har tillbringats med Julia, först en natt här och sen en hos henne. I fredags drog vi in till stan, mötte upp Helena och Hampus, sen träffa massa folk. Det var en galen och lyckad kväll/natt :). haha
 

Sebago har gått kanonbra nu de senaste dagarna, både på marken och i hoppningen. Denna vecka kommer bestå av mycket trimm! 
Bleke

Bloggar imorgon

Bloggar imorgon igen!

Köpa tv.

Hallåååå. Nu ska jag röra på mig och dra till stallet och sen efter det vidare till stan för att köpa en ny TV till mig, då jag slängde ut min andra igår. Gött med lite nytt , jaa :). 
Hajs
 

Dagens ridpass

Red i lilla ridhuset idag på hackamore. Han gick sjukt bra och han tog för sig av galoppen hela tiden. Övade på att vara så mjuk som möjligt i innerhanden och hålla mer på ytter. Istället för att dra i innerhanden så vill jag försöka få honom rund för skänkeln istället, så att han inte blir så fast. Nöjd!
 
Eftersom det är söndag så skulle jag göra han lite fin inför en ny vecka. Rykte manen och efter ett tag när jag tittade på mitt långfinger så hade jag skärt upp jättemycket, så att blev inge mer med det.. Det svider skapligt nu! Men det löser sig :) 

Helgen

Hello! Jag har verkligen inte haft tid till att blogga på hela helgen, så kan berätta lite kort vad som har hänt. I fredags så var jag, Bella och Linn hos Jossi. Vi grillade och hade allmänt kul. Vi sov även över där. På lördagen så åkte jag till stallet, red med Julia på hoppbanan där vi hoppade lite studs och bommar. Studsten skötte han bra!
 
Sen på lördagkvällen så åkte jag och Julia in till Linköping, vi köpte lite godis och sedan drog vi till Steve´s där Julia åt lite. Sen åkte vi lite buss och båda halvt sov på den haha. Vi gick av i ekholmen och där gick vi till Linus där det var lite folk. Tog tåget hem 01:24 och då somnade både jag och Julia direkt.
 
Idag har vi kollat på film hela dagen och bara varit tjocka. Var i stallet förut också, ridpasset blir i nästa inlägg :)
Helt underbar kväll!! ;**
En bild från den bra kvällen hos Josefin :)!
 
RSS 2.0