Resultat-film kommer

1m: 0fel, det var ju våran första riktiga tävling tillsammans och det kunde ju inte gått bättre. Hela banan rullade på utan problem och red på rätt galoppsprång på alla linjer. Blev något stort in på kombinationen så hoppade lite flakt men annars är jag riktigt nöjd, så lugn och orädd!
 
110m: 0fel, klart man var lite nervös eftersom det var våran första 110m, har ju bara hoppat 1m på clearrounderna. Lika stadig och fin denna klass. Kom lite inkrypande på första hindret men annars var det jättebra. Hon är så sjukt okomplicerad även fast man måste vara lugn och mjuk, ställer upp för sin ryttare verkligen!

Dock är hon lite dum när man ska dra sadelgjorden och kan slänga sig bakåt, vilket hon gjorde så sadeln flög av... Sånt man får ta lite eftersom hon är en unghäst, men något som verkligen måste tränas bort. Det är bara när någon står och håller i henne, så gör hon aldrig hemma eller när jag ska dra den i ridhuset, buse! Fick även rida utan padd för att magplattan är för kort med den då den är ganska hög...
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
*** ///// # DESIGN BY ELVIRA NYBERG # ///// # COPYRIGHT # ///// ***