Partyyyy-

Har tyvärr inte hunnit att blogga i helgen då jag inte varit hemma någonting. 
 
I fredags åkte jag och Helena till liseberg, och var där tills 18:00 så det var nice, sedan drog vi till hotellet och fixade oss lite för att Pontus kom och vi drog ut och åt, höll på att dö av hunger, så det blev oxfilé på en restaurang. Efter det gick vi till vattnet och pratade och sedan drog Pontus så att vi träffade på en STENRIK kille som bodde på Gran Hotel Opera, så vi hängde med dit och han bjöd oss på det finaste vinet i puben. Så då satt vi där och chilldrack lite. 
Senare gick vi ut lite, och vi drog till en restaurang, och vi fick vad vi ville, haha omg. Var dock inte hungrig så att vi fick en efterrätt iallafall. När klockan var 00.00 skulle Pontus och en kompis till honom komma till vårat hotell, så vi drog dit, och vi låg och titta på tv tills två någon gång. De sov även över... så att sov kanske 1 timme på den natten, skapligt trött. 
 
På lördagen så shoppade vi lite, orkar dock inte ta kort på det! Sen gick bussen hem klockan 16;20 och vi var hemma runt 20;00, då var det bara hem och fixa sig och allt och vid 22;00 så drog vi på fest i en lada, vilket var riktigt kul och vi var där till halv 4 på morgonen, haha. Var igång hela kvällen kan man säga, bästa som finns!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
*** ///// # DESIGN BY ELVIRA NYBERG # ///// # COPYRIGHT # ///// ***