Time to be free

Lite mycket havre

Jag har tyckt att Sebago varit lite stark på senaste, och inte så konstigt för att idag när mamma var och mockade så låg det en hel skoppa med havre i krubban och Sebago får vanligtvis 1 NÄVE, och det är en praktikant där som har gett det.. haha förstår att han blev pigg!! xd

torsdag och fredag imorgon

Hej! Torsdag idag och dagen gick ganska fort men var samtidigt seg och fredag imorgon, så gött. Idag vilar Sebago och jag ska bara ta det lugnt idag, inget plugg. Ska ladda ner någon bra film och bara chillllllaaaa! 
Kl

I will never let you go

lalala måndag

Ny vecka och måndag. Dagen i skolan gick så enormt fort idag, dock bara positivt men helt plötsligt slutade vi liksom. Idag har jag en dag utan plugg och tar det lite lugnt, men imorgon ska jag fixa lite plugg som ska göras:)
 
Sebago fick sig ett riktigt dressyrpass idag, ställde även ut 4 konor att rida olika övningar med. Lite roligare och det blir lättare att rida lika stora volter och sånt hela tiden. I slutet blev han loss och fick honom dit jag ville komma. Fina ponnyskrutt. 
2 år gammal bild

Myser ner till beck

emporia

Den 15 december ska jag och Helena åka till Emporia i Malmö, ett stort nytt shoppingcenter med de flesta affärer båda och märkeskläder och ej. hihihihi! love shopping♥ 

Söndag

Hej söndagsångest. Nej men jag orkar verkligen inte skolan, om ni bara visste hur jävla trött jag är. haha! Börjar med att klaga direkt, good. 
 
Idag har det varit en lugn dag, sov bort hela förmiddagen och sen åkte jag till stallet, tog fram två bommar och trimmade lite på, det gick sådär. Han var lite småspringig idag. Men jag försår honom, jag gillar inte heller vintern! Nu ikväll var vi och åt på kinarestaurang, funkar det med. :)

Can you hear me

Har legat och kollat på portkod en stund nu och ska snart sova, kanske kollar på filmen på 4an en stund. Är sjukt hungrig så att ska ner och hämta mat och cola först, så kommer bli pigg igen haha. Godnatt på er iallafall :)
 

Minne

Lägger upp lite bilder på en riktigt lyckad kväll från i somras, ska bli ännu bättre nästnästa lördag!! ;D
snygg pose av mig xd
 

Gårdagen-fredag

Hej! jag har varit väldigt seg här, men jag tycker det är så tråkigt att blogga med en ful design, och jag kan verkligen inte sånt, så om någon vill fixa en till mig så säg till! Måste även ta lite nya bilder när jag har brunt hår.. 
 
Igår var det fest, och det blev lyckat och det var längesen jag var så pigg hela kvällen haha. Jag sov hos Helena iallafall och idag gick vi upp ganska tidigt för att båda skulle rida innan clinicen vi var på idag :) 
Kaka
Jag och Helena
Land
Dahlissss
 

in life

helloo. Jag lever, alltså har jag inte dött. Har haft fullt upp hela veckorna nu så att jag har haft lite paus. Ska försöka blogga så gott jag kan. Praon på Vero Moda funkar alltså, slutar 4 denna vecka så att jag hinner med lite mer och inte behöver stressa i stallet. Idag var jag på utvecklingssamtal, hade brottom som vanligt xd men fick lite extra böcker med engelska övningar, fett bra bok! Ganska lätta saker men bra. Och hon sa att vi skulle fixa engelskan till jul, jag har ganska bra i alla ämnen men i Engelska har jag knappt E... hehe
 
Imorgon är det entligen hoppträning, blev inget förra veckan så är taggad!! :)

Väntar

Godmorgon! Klockan är halv 10 och jag är på Ikano... Åkte in med Bella och hon börjar 9 så fått vänta en timme, jag börjar nämligen 10, ganska segt faktiskt. Allt är stängt med xd

lördag-röd dag

Godmorgon.. är så sjukt trött, sista dagen på lovet och för dom flesta är det skola imorgon, men inte för mig.. ska praoa i 2 veckor nu på Vero Moda, ganska skönt faktiskt. Igår var jag och Julia i Linköping.. skulle åkt till Oscar med det var ju röd dag så att tågen gick hem tidigt, så vi åkte hem till Linus en sväng, fick med oss lita awsuma grejer hem, sen drog vi hem till mig, kollade på film och sen sov. Inte lätt att sova dock när vissa snarkar osv. xD

resultat linköpings fältrittklubb + film

LB: 0+0 , blev placerade 8. En bra runda som bara flöt på hela tiden, inte så mycket att säga om den, allt kändes liksom bra! Fick faktiskt ett biopresentkort så om någon vill dra en bio någon dag, så hojta till!!
 
 
LA: 0+4, ännu bättre runda förutom att vi fick med oss en bom, men som absolut inte gör någonting när han känns så fin som han gjorde. Det blev något stort språng på nått hinder, men annars flöt allting på asbra. Är superduper nöjd med min Sebbis. Idag har han verkligen visat sin bästa sida på alla sätt, kände redan på framridningen att det skulle gå bra.
 

tävling imorgon/idag-00:03

hello, kom hem från Bella för en stund sen, och nu ska jag sova straxt för att imorgon ska jag gå upp tidigt för tävlingsdags för oss. Känner mig sjukt taggad, han har gått jättebra på träningarna och dagens pass var bra för att vara dagen innan tävling ;)!
 

veckorevyn

Godmorgon! Precis ätit frukost (12) haha.. gick och la mig tidigt igår för var så grymt trött. Läste lite av min deckarbok och avslutade med att få lite inspiration från veckorevyn.
 

Om en stund ska jag till stallet, allt ska smörjas och hästen ska trimmas med mycket lösgörande övningar. Ikväll ska jag till Bella och vi ska ta lite nya kort och sen vet jag inte vad vi ska göra! 
 
 

onsdagsträningen

Igår hopptränade jag för Annelie och dagen innan hade vi jobbat mycket på att han skulle va avslappnad och mjuk, och det var verkligen skillnad, tror aldrig han har varit så fin. Han sökte framåt hela tiden och inte kröp ihop nacken, och han hoppade som en gud, är så glad att all hjälp ger någonting för varje gång vi tränar, lovely horse!!

haloween

Hej! Kvällen igår blev ganska random om man säger så, först var vi hos Helena och hon bjöd på fläskfilé och sånt gott! Sen skulle vi dra till ringstorp, blev sjukt mycket krångel att komma dit, buss och taxi osv. Sen fick vi skjuts hem av någons pappa till stationen med emil och kalle(?) så drog vi hem till Helena, snacka lite och sen somna alla! Nu kom jag precis hem och jag ska till stallet nu och rida min polleee! 
Hjul
RSS 2.0