aint a party without me

Taggar fest ikväll!!
 

Vart tog sommarlovet vägen?!!

 
 
 
 

Skänninge Marken

Hej! Igår var det ju Skänninge marken som de flesta vet. Åkte dit med Julia och Karro en sväng och träffade väldigt mycket folk som man inte har snackat med på ett tag, så det var trevligt. 
Idag vaknade jag vid halv 12, så himla skönt att sova ut nu sista dagarna haha.. men iallafall ska åka till stallet snart och rida eftersom hon vilade igår då hon galopptränades i tisdags. Denna vecka är lite lugn för Armidas del med hoppning och att gå på banan hela tiden då det blir mer trimning osv nästa vecka tills Grevagården. 
Lite senare ska jag träffa David också :)
 
 

the best

 

All I need is love

Fasen vad jag suger på att blogga.. jag vet!!
Men iallafall, sitter nästan aldrig vid datorn nu längre och då blir det såhär. Ska försöka bättra mig.
 
Tävlade ju iallfall i fredags vilket gick väldigt bra. Kvalade till 130 och var nolla i båda klasserna. Kommer film när jag laddat upp den, så underbar min häst är. ♥ Senare på den fredagskvällen var det fest vilket var trevligt som vanligt.
I lördags (igår) träffade jag David, vi åkte till Linköping på fest, fast vi åkte hem till honom vid 11 istället och tittade på några filmer, sen åkte jag hem vid 3! 
Idag har jag badat och ätit med Julia, red även en sväng förut, lite lätt bara då hon mest ska ta det lite lugnt nästa vecka för att sedan ladda upp för Champion of the youngsters!! 
Imorgon vet jag inte vad som händer på dagen förutom att rida, men på kvällen ska jag träffa David iallafall! :) 
 
 

hey brother

Hallojsan! Idag vaknade jag halv 1, brukar aldrig sova så länge, men har ärligt talat inte sovit ut en enda dag på sommarlovet, max 2 gånger typ. Alltid har det varit något, eller så har jag festat hela nätterna och inte orkat sova, haha.. Idag ska jag hoppträna vid 5, ska bara ta några språng eftersom jag ska tävla imorgon i eksjö!! Sjukt taggad. Erika hänger även med :)
Senare ikväll ska jag ut och äta med Karro och Julia, och sen ska vi antagligen kolla på bio. Vet dock inte vilken film.
 
Igår var jag och mamma i stan, shoppade lite nytt. Bl.a skor, blus, skjorta, jeans osv. Orkar inte ta kort på allt :) Sen åkte jag till David och var där tills 10 någon gång och efter det åkte jag till Julia och sen hämtade robin mig vid 1 där. 
 
 
RSS 2.0