Christmas show

Allt är fixat nu, hotell, boxplats och kom med!! Det är alltid så mycket starter och om man inte är i tid så får man ju stå i kö och vara reserv, men allt är löst :D!
 

avslutar med en bra artikel

 

kapten röd

Absolut bäst enligt mig, vill åka och kolla på han nästa år någon gång!!
 

0-5 :(

Hockey nu

Hej, är klar inför hockeyn nu, väntar på att Erika ska komma och hämta mig, träningen förut gick riktigt bra i slutet. Var ju mest dressyrjobb och mycket byggde för oss att få honom så lång och låg som möjlig, och förböja på ett bra sätt för att sträcka ut dom spända korta musklerna så att dom också får arbeta. Jag har garanterat träningsvärk imorgon då jag fick rida utan stigbyglar hela passet och även hoppa småhinder utan.. haha :)
En söt blus från Vila fick det bli idag:)
 

LHC ikväll!

Jag är så himla seg idag, måste gå upp och äta lunch snart, för ska ju på träningen snart. trööööööött tjej!
 
Ikväll ska jag och Erika på hockey, LHC-HV71, ska bli nice.. var ganska länge sen jag var på hockey och med Erika också. :)
Vill ha sommar som alla andra..

Träning

Idag åker vi till Annelie för lite bomträning osv!!

Shoppingdag

Kels
Hjul
 

Komiskt

Hahaha... Skulle precis fråga Bella om det var imorgon vi skulle shoppa imorgon, sen får jag sms och hon skrev typ samma, läskigt XD

du är bäst

Ljög
 
Julia, min andra halva ♥
 
 
 
 

mysig söndagsskritt

Idag fick det bli en riktigt mysig uteskritt, älskar när det börjar mörkna lite men solen är framme, och att vara med den absolut bästa Sebago. 

Resultat grevagården:

LB: Det var så rörigt på framhoppningen och det kändes inte riktigt bra, fick inte till så bra språng, men det blev bättre på banan. Jag hade lite för mycket dressyrgalopp och då blir det så himla ojämna språng mellan lång avsprångspunkt eller jättenära. Blev ett litet missförstånd in i kombinationen som låg på en linje från en svår oxer. Men det löste sig och han hoppade även resten efter det bra också. Fick något tidsfel också, men fler än hälften var UTE och massa fel av 33 starter.  
 
LA; Det var en bedömning A1:A, vilket är lite svårare och längre banor oftast. Banan bestod av några linjer, svåra svängar och två kombinationer. Planerade hur jag skulle rida väldigt noga och trimmade mycket på att få fram den stora galoppen men endå lugn. Lät honom göra det mesta utan att störa, mjuk hand och rida med sätet och benen. Det kändes hur bra som helst, fick ett pet på näst sista hindret, men endå blev vi placerade 3:a. Det kändes så jäkla bra, inte hoppat LA sen i somras!! löööve♥
 
 

lyckat

hello!! I lördags var jag i Grevagården och tävlade, resultat kommer i nästa inlägg, och film osv. När jag kom hem vid  7 så vare att hoppa in duschen och fixa sig väldigt fort, men tog med mig allt och sen fick Julia platta mitt hår på rese, haha.. Helena jag och Julia tog sedan bussen till johannelund hem till någon som hette Oscar, fest! Vi åkte hem tidigt på morgonen och sen har Julia och jag sovit hela dagen i stort sätt som vi alltid gör när vi träffas haha...
Ljög

true

höstlov

Nu har jag tid till bloggen efter en vecka med massa prov och läxor, det tar död på mig...och bättre blir det inte av att jag kommer få plugga massa extra engelska då jag inte har nått målen just för tillfället, haha suger på engelska.. dö bara dö!! För att inte tänka på det så mycket så festar man bort det och har det nice nu på lovet ;) 
 

you are the all good things you can be

Yeah, You could be the greatest

You can be the best
You can be the king kong banging on your chest

 

jordgubbs smoothie

Enligt mig är det nyttigt och bra, men vet inte vad mamma har blandat i ;)

Söndag

Idag har jag hunnit med mycket utan att behöva stressa för en gång skull.. Vaknade vid 11 och gick upp 12, fikade, åkte till stallet, badade och pluggat. Red ut på grusvägarna en sväng, gick bra.. för att vara kortfattad. Nu tar jag det lugnt och lyssnar på musik, ska straxt äta chipslåda. Det är en gratäng med kött och grillchips. (y)
NY HÄSTBLOGG, mycket bättre än den andra! http://juliaaanderson.blogg.se

min kväll

Är hemma från Bella nu och det blev en riktigt lyckad kväll, det började lite tråkigt med att vi gjorde klart en bilduppgift som är till på fredag, men skönt att den är klar iallafall. Kollade på family gay och hade allmänt cp, sen ringde Robin Larsson, och han tyckte vi skulle komma till mobilia för det var bildträff där, så att vi drog dit en stund och sen hem till bella, och vi gjorde allt möjligt till nu :)) asmys

Spectrum

Grym låt, det är en remix och jag tror det flesta har hört den snabba verisionen ♥
 
 
I will never let you go..

mot..

Åker till bella nu 

Lördag

Igår så var Julia här och vi kollade på film och tjockade oss. Chips, energidricka och massa choklad. Det är nice de. Hon var här till 00, och sen så kollade jag på En gång i phuket och sen sov. Vaknade sent och gick upp vid 1, sen dess har jag inte gjort så mycket än att jag och Carro gick ut och gick förut. I REGN... ikväll ska jag iallafall träffa Isabella.
blondie times
 

powerwalk i regnet

 

Drake

lathet

Om det är någon som har tips om vad man kan göra åt lathet så skriv gärna till mig. Detta kan låta jättekonstigt men jag har blivit fruktansvärt lat och skiter i saker hela tiden osv... HJÄLP!!

studiedag

Ligger i min underbara säng just nu, var ute en sväng förut med Bella och lite med Jossi och Linn. Dricker en kall redbull för att vara lite pigg så jag orkar plugga Kemi, fan vad dåligt det kommer gå.. usch! Har studiedag imorgon, och ja.. det får bli STUDIE! På musikprovet fick jag även B, nästan ett A. Och på spanska läsförståelse så fick jag 1 poäng ifrån A .. surt. 

säg då

 

this or that

Gossip Girl eller Sex and the City? inget

Starbucks eller Espresso House? Espresso house

Glass eller Tårta? Tårta

Nyttig eller onyttigt? Onyttig

Shoppa eller fika? Shoppa!!!!!!!!!!!

Bada eller sola? Båda

London eller New York? Har inte varit där.

Sverige eller USA? Sverige

Havet eller Pool? Pool

Julafton eller Födelsedag? Födelsedag

Vinter eller sommar? SOMMAR

Sminkad eller Osminkad? Sminkad 

Pojkvän eller singel? Pojkvän

Ragga eller bli uppraggad? Uppraggad

Smsa eller prata i telefon? prata i telefon 

Ful och rik eller Snygg och fattig? Snygg och rik, haha.. ;)

Hemmakväll eller utekväll? Båda funkar nog

Sova naken eller med pyjamas? Sidenpyjamas, ahaha skoja, men i sovkläder

Rosa eller Blå? rosa<3

Sova eller Vaken? Båda

Blogg eller Facebook? vet inte

Känd eller okänd? okänd, lite småkänd kanske.

Shoppa eller Blogga? Shoppa, sorry :)

 

min helg

Jag har varit lite dålig på att uppdatera i helgen.. men har knappt varit hemma någonting.
 
Fredag: Var hos tandläkaren och efter det så åkte jag till stallet och red ut en sväng på Sebago, lite jogg bara. Sen direkt till Helena där vi red ut, mysigt och så fina ridvägar:) Sen så fixade vi oss hemma hos henne, för att sedan dra till valla med Julia och några av hennes kompisar, för det var fest hos någon där. Jag och Helena drog hem ganska tidigt iallafall, och så sov jag där. 
 
Lördag: Gick upp halv 9!! Skulle stå på framhoppningen klockan 10 och sen hoppa då. Vilket ni fick veta hur det gick i förra inlägget osv. Sen hämtade jag Julia på stationen för hon hade ingen skjuts, och skjutsade hem henne. Och där fick jag pizza och sen så la vi oss och sov, så jävla sköna asså... socialt! Sen hem och färgade håret, så det är lite mörkare nu. Efter det vidare till Helena och vi kollade på film hela kvällen, hon skjutsade hem mig vid 1. 
Myspys helgiiis!
gammal bild

bästa sebbe

Igår hade ju vi clearround på anläggningen och då var jag med för att träna lite och hoppade bara en runda på 110m. Lite galen på framhoppningen som vanligt, men känslan i rundan var så bra. Det flöt verkligen på bra hela rundan och jag tänkte verkligen på hur jag red och försökte vara så lugn som möjligt. En felfri runda! Lärorik träningsrunda. 

 

Frome blond to brown

Brunhårig

''Där vi bor''

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på film, inget plugg eller så. OM ni har lika tråkigt som jag har just nu, så va social med mig;) KIK: juliaandersoon
 

Mary Key

Om du vill motstå finnar och dålig hy, så tipsar jag mary Key's rengöring för ansiktet. Man använder också en som heter cleaner innan och sedan den här på bilden, sjukt bra!

Mina dagens

Dagens outfit:
Dagens mat: inrullad lax♥ de andra skulle äta något äckligt, så jag valde det.
Dagens humör: happppyy, men lite kaxig haha
Dagens ridpass: Red upp till fältet och red där en sväng, och sedan skrittade ut.

helt kär!

Sitter just nu och kollar lite på storhästar, så kom den här fram och jag blev helt kär i den alltså.. från att jag såg den på bilden. Helt klart perfekt för mig. Inte så stor och perfekt tempo, såhär ska min storhäst vara. Fasen så fin!!
 

listen to yor heart and follow your dreams

Idag åkte en plupp från den jävla tågrälsen av, haha men jag kanske vill äta vad fan jag vill.......... haha bittert.

Från mig

Idag fick Bella en present av mig, lite i förskott då hon fyller den 17:e oktober. Men hon fick ett par converse iallafall som passade perfekt! ♥ Grattis i förskott iallafall, älskar dig!
 

Årslut-2012

Dom sista tävlingar för året börjar närma sig nu, min och Sebagos nästa tävling är i Grevagården om några veckor, sedan tror jag inte det är mycket mer. Då blir det istället lite mysig vintervila för både mig och Sebago och absolut massor trimm!!
Finaste

Musikprov

Har musik prov imorgon och ska sjunga, haha skoja.. skulle aldrig hända xd. Men har iallfall prov i musik imorgon, satsar inte direkt på musiken så att behöver inte ha så höga krav, huvudsaken är att jag klarar det :) Isaaa var här förut också, gjorde lite allmänt skit. Ska ta det lite lugnt nu och bara chilla här vid datorn ett tag.
pusssss

Rihanna - Diamonds

Min söndagskväll avslutas med en kebab m. bröd och musikplugg. Har musikprov på tisdag, det kommer ju gå så bra. Men vem orkar plugga på helgen? Inte jag iallafall. Kan ge er en låt som är grymt också! 
 

Dagens ridpass

Idag la jag ut två bommar på långsidan med 16m emellan. Alltså 5 galoppsprång. Han gick bra från början till slut. Han var så himla avslappnad och fokuserad och det blev bättre och bättre hela tiden. Red mycket innanför spåret och ha honom rak hela tiden, då han gärna blir lite sne på linjer osv. För att känna av lydnade så varierade jag med riktigt korta språng så vi fick in 6 språng. Och sen lite framåt normalt på 5 igen. Lite svårare i vänster men efter mycket trimm i vänster varv löste han det bra! :)
New forest SM-minne för livet!

Kindbenen

Användning:
Rouge används för att ge kinderna en lite "rodnande" färg, och framhäva kindbenen på olika sätt. Därför kan du använda rouge för att trolla med din ansiktsform lite grann. Det finns olika sätt att applicera din rouge på, beroende på vad du har för ansiktsform: 

Ovalt
Framhäv dina kinder genom att applicera rouge på dina kinder samt under kindbenet.
Runt
Forma ansiktet genomatt applicera rouge under dina kindben och sudda ut mot tinningarna.
Fyrkantigt
Mjuka upp ansiktet genom att använda rouge vid käklinjen och under kindbenet.
Långt
Gör ansiktet kortare genom att använda lite rouge på din haka och dina kinder. 

Det är så grymt snyggt med kindben som framhävs av tex: rouge. Det ska inte se benit ut, utan bara lite formaktigt!

Modell för en dag

Såg att man kunde vara med på detta, hade lite tråkigt så är iallafall med.. inte för att man har någon chans då det är så många som är med, men haha... ;)
http://www.hooks.se/Assets/ContentPages/infoTavling_2012-09-10.aspx

Storhäst

Klart att man är lite sugen på storhäst nu, men endå inte.. det känns inte som att jag är klar på ponnytiden, jag är endå bara 15år. Dock börjar jag ju bli lite lång, fast absolut inte föör lång, då sebago inte är den tunnaste typen, utan han bär upp ryttare bra och är lite grövre. Som det ska va tycker jag. Att sälja Sebago känns så långt bort det kan bli just nu, han betyder så grymt mycket för mig, han är så himla speciell och känslosam. Kan inte tänka mig nån annan med Sebago just nu och man märker att han trivs, för det är vi två! ♥
Jag och Pytte:)
 

älg

Idag skrittade jag ut på Sebbe, lite motition för honoms del. Träffade även på en älg som kom galopperande, söt var den. Hästar kan ju bli rädda för dem, men Sebago tittade knappt pån.

Nya bilder-ego

 

Fredagen

Hej! kvällen igår vart ju mer än lyckad tycker jag. Ringde till Robin i Motala, en gammal barndomsvän som jag inte har träffat på typ 10år. Dom kom och hämtade mig och Isabella, så drog vi först till mjölby.. och sen borensberg och motala, för skulle skjutsa lite folk. Skulle hängt med till Örebro med massa folk också, men Bella skulle upp tidigt så vi skippa det. Kom hem runt halv2 ungefär :) Nu har jag skjutsat hem Bella, fick gå upp tidigt idag.. haha men chill.  
 
Om en stund kommer det lite nya bilder på mig som vi tog igår också :)
 
Ett år gammal bild ungefär.. 
 

Väntar

Hej! Sitter och väntar på att Robin och nån mer ska komma och hämta mig och Bella, inte träffat han på as länge, en gammal barndomskompis.. Blir väl att åka runt lite med dom :) bloggar mera sen!!

Världens finaste♥

Real love

Riktigt pinsamt..

HAHA, kom på att vi hade denna video, när jag och Bella dansar. Den är sjukt gammal och vi ser förjävliga ut!!
 
trueeeeetrueeee..<br />
men måste säga att Linus är så gullig och fixade just Spotify premium till mig :D:D:D:D

Kanelbullar

Kanelbullens dag, ätit någon bulle elle? Det har faktiskt jag :))
 

Fixat prao

Hejsan! Idag så var skolan väldigt chill, hade ett spanskaprov, sjukt enkelt förutom hörövningen som jag inte kunde något av xd.. men dagen gick fort och efter det åkte jag och Bella till Linköping, fixade prao och åt. Haha grymt! Fixade iallfall prao på Vero Moda, så att där ska jag vara i 2 veckor. Funkar galet då jag älskar kläder. 
<font size="6">Julia Andersoon</font>

pluggplugg..

Hej. Ligger i min sköna säng just nu och lyssnar på musik. Har pluggat lite spanska, men borde plugga mera.. men det gör jag ikväll, haha. Idag slutade vi klockan 12 för att vi hade orientering, rätt lätt... XD Så att jag åkte till stallet direkt och red, och hade lite damp, för när jag skulle ta på mig mina gamla stövlar så märkte jag att dragkedjan på båda stövlarna hade gått sönder, brabra. Tur jag har nya iallafall :)
GAMMAL bild, men saknar mitt långa hår :(
RSS 2.0